![]() |
#31 |
![]() |
![]()
ostatnio piekarnik był moim i Fantica przyjacielem i od razu stałem się nieprzyjacielem mojej żony
![]() tak serio to nie byłem świadom, że są grzałki indukcyjne, które TAK PRECYZYJNIE ogarną temat wygrzania tak niewielkiego elementu. ja ostatnio wciągnąłem się w suchy lód i powiem Ci, że to jest po prostu zajebista sprawa. do tego zakosiłem nieużywany szeroki termos na zupę co łebki kiedyś nosili do szkoły i w tym termosie jak zrobię lód to sobie siedzi na spokoju ze 4h. jak mam przygotowaną robotę to ogarniam całe moto łącznie z silnikiem co tam trzeba podkurczyć. ostatnio nawet sztycę półki mroziłem - bo po co napierd... tak więc tak. ogólnie to czasy mamy świetne. wszystko jest dostępne, narzędzia fajnej klasy nie kosztują fortuny. nic tylko robić ![]()
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
stuki z okolic sprzęgła,wału | kamek | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 2 | 12.11.2014 22:29 |
Przewiercilem na wylot srube od dojscia do walu korbowego | kuntakinte | Regularne czynności serwisowe | 23 | 09.02.2013 22:50 |
Demontaż baku. | Bartas | Uklad paliwowy i wydechowy | 14 | 04.09.2011 13:50 |
czym odkręcić korek techniczny wału? | Vooytas | Regularne czynności serwisowe | 31 | 05.05.2011 13:01 |