![]() |
|
Forumowy Mechanik Poradniki ludzi doświadczonych w dziele nie gębie. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
Mnie tam nigdy nie zawiódł, złota rączka
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2011
Miasto: Kraków
Motocykl: RD03
![]() Online: 6 dni 2 godz 14 min 20 s
|
![]()
Witam dojebany jestem strasznie . Jeszcze takiego roku nie miałem . Przepraszam za problemy z komunikacja ale telefon dzwoni na okrągło i gdybym odbierał nic bym nie zrobił . Pisac sms najlepiej jak bede miał chwile bede odpisywał lub odzwaniał . Tel 602 730 229
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]() |
![]()
Rób swoje chłopie i nic się nie przejmuj i buduj renomę.
Odbieranie telefonu chuj ma do tego. Zdrowia! M
#14 |
![]() |
![]()
Renoma jest i będzie
|
![]() |
![]() |
#15 |
![]() |
![]()
Panie tam data 2016
|
![]() |
![]() |
#16 |
Stary (P)iernik
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Świeradów Zdrój
Motocykl: XR400 , XR650L XL600V
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 21 godz 16 min 25 s
|
![]()
Wlasnie widzę i dlatego kasuje.
Ubiegles ruch
#17 |
Kiedyś R.T70
![]() Zarejestrowany: May 2014
Miasto: Częstochowa
Motocykl: Była RD04
Przebieg: 120000+
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 2 dni 22 godz 14 min 42 s
|
![]()
Wkurw miesza się z obawą czy mam jeszcze XCh.
Telefony i smsy nic nie dają. Niestety, prowadzenie firmy polega również na kontakcie z klientem. W dupie mam dobrą robotę jak ktoś mnie zlewa. Jeśli macie z nim kontakt, proszę o wstawienie się za mną.
#18 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 4 dni 3 godz 28 min 43 s
|
![]()
Gadałem przed chwilą z PKSem, w innej sprawie. Podobno sie dogadali. A swoją drogą zostawianie mu motocykla z hasłem "zrobisz jak będziesz miał czas" jest słabym pomysłem. Jeden odebrałem po 2 latach. Nieskończony
![]() Dodam, że czuję się współodpowiedzialny gdyż przed 20 laty miałem z Pekaesem wspólny garaż i chłop zaczął serwisować moją Afrykę i tak go przeszczepiłem na grunt Adventure...
#19 |
Kiedyś R.T70
![]() Zarejestrowany: May 2014
Miasto: Częstochowa
Motocykl: Była RD04
Przebieg: 120000+
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 2 dni 22 godz 14 min 42 s
|
![]()
Dobra. Pekaes się odezwał. Mam nadzieję, że to koniec tematu.
(Moto oddawałem wiosną, rozmowa była o jesieni. Nie jest problemem to iż prawdopodobnie już na nim nie pojeżdżę w tym roku. Problemem był kompletny brak kontaktu!) (tutaj wycięte - wojtekk)
Serdecznie pozdrawiam. Romek T. Ostatnio edytowane przez wojtekk : 29.09.2020 o 14:08 Powód: wycięte - sprzątanie po wycieczkach osobistych. Początek zostawiam ad memoriam, że sprawa załatwiona |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
![]() |
![]()
wierny zamknął, ja posprzątałem wycieczki.
Nie dokładajcie roboty. Czytanie od nowa 20 pary tego typu wycieczek męczy... Mamy inne życie poza forum, wiecie? Oby następne napieprzanie było za długo... Choć zima idzie... Zdrówka ![]()
"Mamy wszyscy naprawiać sobie kible, bo baseny mają te świnie kapitalisty i to jest samo zlo. Zamiast chcieć się bogacić, chcemy bogatemu zabrać . To sprawi że w Europie będą kartki na cukier." fassi, 7.05.2020. |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
co się dzieje z Hondą? | motif | Hyde Park | 43 | 27.03.2018 11:33 |
PRZEZ KRAJ PARTYZANTÓW, KOKAINY I KAWY: czyli pekaesem po Kolumbii. [Listopad 2011] | czosnek | Trochę dalej | 48 | 12.01.2013 02:50 |