![]() |
#41 |
![]() Zarejestrowany: May 2012
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 6 dni 17 godz 25 min 16 s
|
![]()
Weź się nie tłumacz. Nie sądzę aby Zbyszek miał coś złego na myśli, raczej zwrócił uwagę na zaistniały fakt. A że stanowczo za wcześnie, to już się zorientował, prawda?
![]() Zasady są (powinny być) znane, forum jest obsługiwane za friko przez pasjonatów wraz z wszelkimi wynikającymi z tego konsekwencjami: zajmujecie się tym w wolnym czasie, a przeważnie dorośli mają ograniczone zasoby tego dobra. W każdej kwestii zalecane uzbrojenie się w cierpliwość. Najlepiej po obu stronach sieci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
![]() |
![]()
Absolutnie się nie tłumaczę a tylko informuję podając przykład żarówkowy dla uzmysłowienia tematu.
![]() |
#44 |
![]() |
![]()
Przelewy sprawdzone i odpalone.
Jedna wpłata zwrócona z powodu braków w tytule przelewu.
![]() |
#45 |
![]() |
![]()
Opłacone. Pzdr.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
![]() |
![]()
Opłacone
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
![]() |
![]()
Oh, to również się przypomnę, bo opłacone w poprzedni poniedziałek - poszło!
Edit: w temacie dotyczącym składek dostępnym po lewej stronie forum jest info, że składka wynosi 15 zł, dopiero z tego tematu dowiedziałem się, że jest to jednak 20 zł - może warto by to ujednolicić, żeby nie było wątpliwości? A i 5 zł biegnę już dopłacić ![]()
https://www.facebook.com/blazejpatora Ostatnio edytowane przez Blazimir : 04.07.2018 o 00:03 Powód: Zauważony błąd |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Moderator
![]() |
![]()
właśnie się zaczerwieniłem bo się okazało, że na dolara nie świeci słoneczko!
szybko naprawiłem swój wielbłąd. kapitan majtas
![]() |
#49 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
![]() |
![]()
Odpaliłem co komu się należało.
Do końca miesiąca mam wolne więc dostęp do forum może być różny , nie mam smartfona by awaryjnie coś robić.