![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#721 |
![]() |
![]()
Jeszcze nie testowałem czy taniej tłumacz czy taniej płatny test za 400
"Mamy wszyscy naprawiać sobie kible, bo baseny mają te świnie kapitalisty i to jest samo zlo. Zamiast chcieć się bogacić, chcemy bogatemu zabrać . To sprawi że w Europie będą kartki na cukier." fassi, 7.05.2020. |
![]() |
![]() |
![]() |
#722 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2019
Miasto: Zamość
Motocykl: .
![]() Online: 6 dni 5 godz 40 min 18 s
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
![]() |
![]()
Niestety podobno tego badania nie moze tłumaczyć tłumacz jak zwykły dokument...nie wiem dlaczego...info od znajomej która badała temat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Kielce
Motocykl: Dziczyzna
![]() Online: 4 miesiące 9 godz 27 min 36 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
![]() |
![]()
Arti - rozwiń proszę, bo dokument przysięgłego można przedstawiać w sądzie, a tu wyżej już się nie da iść w uznawaniu dokumentów....
"Mamy wszyscy naprawiać sobie kible, bo baseny mają te świnie kapitalisty i to jest samo zlo. Zamiast chcieć się bogacić, chcemy bogatemu zabrać . To sprawi że w Europie będą kartki na cukier." fassi, 7.05.2020. |
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
![]() |
![]()
Ma być wydany po angielsku a nie tłumaczony. Nie ma co rozwijać.
![]() |
#727 |
![]() |
![]()
Wycieczkowce wzanawiają działalność. Na wejściu będą zbierać albo papierowe zaświadczenie o szczepieniu, albo elektroniczne. Wszyscy mają być weryfikowani włącznie z obsługą.
TSA (od ochrony lotnisk, lotów w USA) również rozważa weryfikowanie statusu pasażerów. Dane mają być weryfikowane zatem lewizna nie przejdzie. IBM pracuje nad rozwiązaniami, gdzie szyfrowane wiadomości są przekazywane podczas weryfikacji, ale IBM ma nie mieć do nich dostępu (nie pytajcie mnie o szczegóły, nie znam się kompletnie na mechanizmach).
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
![]() |
![]()
Ja słyszałem że idą na żyletki.
![]() |
#729 |
![]() |
![]()
Info z wczoraj od znajomych wracajacych z Egiptu na Okęcie: wystarczy test Antygenowy za 200zł, który można zrobić na lotnisku aby nie być objętym kwarantanna a osoba zaszczepiona jest zwolniona z automatu z kwarantanny...co za bajzel informacyjny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
![]() |
![]()
Norweskie (pod ich banderą) linie wycieczkowców - o nich pisałem. Wznawiają działanie. NIe pamiętam nazwy
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Nasz kolega Bartek vel. Kołek. Smutne wiesci. | Fitsakis | Kołek | 6 | 29.06.2017 11:17 |
niestety przykre wieści | Harnaś111 | Inne tematy | 2 | 02.09.2009 20:13 |