![]() |
|
Szpej turystyczny - Produkty i Porady Wszystko co potrzebne do dużej i małej turystyki |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#151 |
![]() |
![]()
Wy Melon, potrzebujecie zda się... hamak.
![]() |
#152 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() Bez.tytułu.jpg Tak mam tego F&B, wazy 3kg, wystarczajaco miejsca, samonosny, sypialnia podpieta itd. Zobaczymy z czasem jak z trwaloscia ale jak na razie jestem bardzo zadowolony
![]() |
![]() |
#153 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2019
Motocykl: RD03
![]() Online: 3 dni 7 godz 14 min 35 s
|
![]() Cytat:
potrzebuje namiot ktory bedzie samonosny ,rozkladany juz razem z sypialnia ,lub pierw "dach" a pozniej sypialnie podbinac,coby nie zamoczyc chalupy ![]() Ostatnio edytowane przez Novy : 06.01.2021 o 13:25 Powód: Poprawienie cytowania |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
![]() |
![]()
Panie rozwiń że co się nie nadaje? Jedziem jak się uda 3,4 osoby po taniości.Nie widzę potrzeby co by każdy miał swój namiot. Na północy nie byłem to się pytam.
![]()
kto smaruje ten jedzie Ostatnio edytowane przez Novy : 06.01.2021 o 14:01 Powód: Poprawienie cytowania |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
![]() |
![]()
Jest ogromny, potrzebuje bardzo dobrego zakotwiczenia do podloza, jest wielki po spakowaniu , ciezki, ciezko znalezc miejsce na jego poprawne rozbicie jesli nie jest to rowna laka o ktora w skandynawi po za polami campingowymi nie latwo. To tak na poczatek
![]() |
#156 | |
![]() Zarejestrowany: Feb 2016
Miasto: Nowy Sącz
Motocykl: CRF1000
![]() Online: 5 dni 17 godz 50 min 57 s
|
![]() Cytat:
Kupiłem rok temu na próbę 2-osobowy, bo mam zwykłą trójkę i byłem nią zachwycony. Fresh&Black jest super jak ktoś lubi dłużej pospać i budzi go rano słońce lub upał. W dzień żeby coś znaleźć w środku, trzeba wchodzić z latarką, albo czekać aż się oczy przyzwyczają. Na początku się z tego śmiałem, później zaczęło mnie to trochę irytować. Izoluje od ciepła faktycznie dobrze. To dobra opcja przy wyjazdach na południe. To co mnie najbardziej w nim denerwuje, to dużo dłuższy czas potrzebny na wysuszenie go po nocy z rosy. Ciężko to ogarnąć śpiąc noc za nocą w namiocie i cisnąc od względnego ranka do wieczora. Trzeba z nim rano biegać za słońcem i czekać aż wyschnie. Ten materiał jest trochę jak folia aluminiowa. Nawet jak tropik wyschnie, to sypialnia mokra. Bierzcie to pod uwagę przy zakupie, bo ja po tym sezonie wiem, że będzie ze mną jeździł tylko w "ciepłe" kraje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
![]() |
![]()
Używałem kilka lat namiotu Hannah typu iglo, ale 2 lata temu kupiłem Naturehike Cloud 2 i już nie używam iglo. Głównie z powodu rozmiaru i wagi. Mieści się do kufra i jest lekki
Zdecydowanie na motocykl mogę polecić Cloud 2. Jedyna wada to taka ze wymaga użycia śledzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2020
Miasto: Garwolin
Motocykl: nie AT ale T
![]() Online: 5 dni 22 godz 7 min 56 s
|
![]()
Ale benzyna bardzo ładnie pachnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Jaki materac pod namiot w rozsądnej cenie? | motormaniak | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 117 | 02.06.2020 23:52 |
Namiot 1 os | muszel72 | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 58 | 01.05.2020 08:11 |
Tankbag - jaki macie, jaki polecacie | Novy | NAT - Wyposażenie / Gadżety | 41 | 11.07.2019 17:34 |
Namiot | Marcin3City | Inne | 2 | 11.06.2018 00:29 |
Jaki namiot szturmowy? | Ludwik Perney | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 34 | 29.05.2014 12:30 |