|
|
#371 |
![]() |
Źle przetłumaczyli.
|
|
|
#372 |
|
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
W oryginale jest mowa o ramie przestrzennej. W wersjach polskiej i angielskiej pojawiła się nierdzewka.
|
|
|
|
|
|
#373 |
![]() |
![]() No to będzie okazja utwierdzić się w zaletach KTM |
|
|
|
|
|
#374 |
![]() |
Pamiętaj że po takiej wycieczce tera motór trza dobrze umyć.Ruda nie śpi!
kto smaruje ten jedzie Matjasa szkoda cytować ale Siwy to wieszcz w pozytywnym brzmieniu To, że to forum istnieje jeszcze to ewenement bo ogólnie trend takich form wymiany myśli jest wymierający. Wydaje mi się że mniej relacji wynika stąd, że wszystkie "zwykłe" kierunki wyjazdów były opisywane wiele razy i już ciężko zaskoczyć, zainteresować starych wyjadaczy. |
|
|
|
|
|
#375 |
![]() |
No to sezon otwarty
|
|
|
|
|
|
#376 |
|
Gość
Online: 0
|
|
|
|
|
#377 |
|
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
Odpalił i działa. 😉
|
|
|
|
|
|
#378 |
![]() |
No właśnie odpalił jakby wczoraj co dopiero jeździł , Afryka i BMW mieliły zdecydowanie dłuzej, żadnych problemów z syfem w baku czy zacinająca się dct, czyli same zalety. Ten wulkan mocy już trochę zapomniany, zapomniałem po zimie i jeździe autem, że to może się tak zwinnie napędzać. Na początek tylko 1,5 h, ale endorfin całe wiadro, więc zaleta. Wad nie zauważyłem , wiec do środy narkotyk odstawiłem |
|
|
|
|
|
#379 |
![]() |
A wracając do tematu o wadach i zaletach:
https://www.youtube.com/watch?v=bm-UnTxSgGs bo to "zły" motocykl , znaczy szatański hehe |
|
|
|
|
|
#380 | |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: Nowy Targ
Motocykl: Ready to Race & AT
Online: 2 miesiące 2 dni 23 godz 14 min 28 s
|
Cytat: