|
|
|||||||
| Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() |
Namaszczony przez R2D2 informuję, że płytki można zamawiać od zaraz pod adresem biuro@4adv.pl
Czym jest płytka i gdzie ją sobie można wsadzić wszyscy wiemy więc pominę tą część ![]() Z ważnych informacji: - cena taka jak zawsze czyli 18zeta plus koszt przesyłki listem poleconym lub kurierem - przesyłki polecone wysyłane będą raz w tygodniu. Jeśli o czymś zapomniałem to na pewno zaraz mi o tym przypomnicie
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Stary (P)iernik
![]() |
Zróbta jeszcze z montażem
|
|
|
#4 |
![]() |
Zapotrzebowanie na REGENERATORA pomp / płytka + styki / ciągle duże .
Kiedyś Ramires się polecał , ale On ciągle zaganiany...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ReGeNeRaToR
![]() |
Pomyślimy nad tym , koszta podamy wkrótce.
Można by zrobić 3 wersje : 1- montaż płytki 2- wymiana styków 3- wymiana styków + montaż płytki co wy na to ?
|
|
|
#6 |
|
Stary (P)iernik
![]() |
Jestem za. Dla wielu Afryka jest pierwszym motocyklem
|
|
|
#7 |
|
Stary wyjadacz
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: żywiec
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Galeria: Zdjęcia
Online: 14 godz 35 min 34 s
|
R2D2 a jak by ci podesłać pompe od Varana na wymianę styków i montaż płytki to jakie koszta? Styki mam swoje z Larssona i tak myślę że po sezonie trzeba wyciągnąć i zrobić do porządku dla świętego spokoju. Jak nie chcesz pisać na forum to moze na PW?.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Grabina Radziwiłłowska
Motocykl: RD07b
Online: 5 dni 6 godz 53 min 3 s
|
Jestem bardzo za. Dorzućcie do cennika montaż voltomierza w zegarach, przróbkę tripa na prędkościomierz. Niby wszystko na zdjęciach widać ale dobrze lutować trzeba umić.
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|