Osłony chłodnic?
Jedna już się rozstała z motocyklem, a druga jest na najlepszej drodze do tego. :Sarcastic: Więc pytanie czy ktoś przerabiał temat ostatnio? Ktoś może oferuje takowe do AT, bo coś się doszukać nigdzie nie mogę? Może da się bez większej rzeźby zaadoptować od czegoś innego?
|
To jest fajny gadget:
http://www.ruggedroads.co.uk/shop/ar...6aid%3D7014%26 Tylko cena w mojej opinii nie adekwatna do ilości materiału i stopnia skomplikowania produktu. Jakby dorwać kogoś kto ma doświadczenie w kwestii CNC to można by coś takiego ogarnąć za ułamek ceny. |
Ja też potrzebuję osłony i chętnie bym się na taki bajerek pisał ale niestety nie znam żadnego magika od CNC czy innych takich tam.
|
Jak widzę to niema w tym żadnej magii. Prosty projekt w Corelu z wymiarami i zlecenie, w alu lub nierdzewce Cięcie i problem z wytłaczniem listków ale jak ktoś pedantem nie jest i nie przeszkadza, że nie do nanometra to zrobione.
Też bym capnoł bo wiszą jak wyciągnięte szorty te moje osłony. |
A dał by radę ktoś to pomierzyć i rozrysować fachowo? Tak żeby dać tylko rysunek gościowi, który mógł by to zrobić na nocnej zmianie....
|
Witam,
Ja przerabiałem, u mnie obie są słabe, podratowałem je ale czekam na wycięte laserem z nierdzewki (100 PLN komplet). Chwilę to potrwa bo gdzieś się zapodział plik wsadowy na laser, ale dobrze rokuje. Producent wspomniał coś, że zrobi więcej bo i tak będzie na to popyt. Termin realizacji na razie nieokreślony. |
Cytat:
Chwała Ci ,bo :oldman: cena 100 zł jest absolutnie do przyjęcia- ja płaciłem prawie 300,że o Panu Chądzie nie wspomnę - nie dość,że 260 za sztukę,to jeszcze nie da się zamówić - po prostu nie ma... Pozdrawiam. |
Laser, nierdzewka- 100zł to bardzo dobra cena....
|
a co plazma nie może być tylko laser dokładność tu żadna potrzebna
|
No widzę, że temat na czasie. :)
Kisiel jakby się co ruszyło to dawaj znaka. Też się po orientuję jakie by były możliwości. ;) Takie coś znalazłem jeszcze: http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?...m=310227475866. Prościutkie, może to by był dobry wzór. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:11. |